Skip to content

Blog

Leuk dat je een kijkje neemt op het blog van het Fodmappers Concept! We delen hier onze laatste nieuwtjes, de lekkerste recepten, hotspot Fodmap Restaurants en informatie over het Fodmap Dieet.

Fodmap Dieet kleurrijk (1)

Wat is het Fodmap Dieet?

Waar staat de afkorting FODMAP eigenlijk voor? En wanneer volg je het Fodmap Dieet? In deze basis blog leggen we je alle basis informatie uit. Na het lezen van dit blog weet jij in grote lijnen waar het over gaat en hoe belangrijk een initiatief als het Fodmappers Concept is!

Fodmappers Concept Blog

“Waarom heeft het Fodmappers Concept een blog? Jullie zijn toch een platform voor restaurants?” Dat klopt, dat is onze ‘core business’. Fodmappers een plek bieden waar ze gemakkelijk restaurants kunnen vinden om buikpijnvrij uit eten te gaan. Maar, er is zoveel leuks te vertellen over al die restaurants! En niet alleen over onze Fodmap Restaurants.

Onze missie buikpijnvrij (uit) eten is heel breed. We hebben (uit) niet voor niks tussen haakjes gezet. Onze main goal is om elke Fodmapper te helpen. En daar draagt dit blog ook aan bij! Hier delen we reviews over onze Fodmap Restaurants, maar voorzien we je ook van tips & tricks voor in het dagelijks leven. Daarnaast staat er van tijd tot tijd een heerlijk Fodmap proof recept voor je klaar. Voor als je thuis de chef kok wil uithangen! En wie weet komen er in de toekomst nog wel veel meer dingen bij… Stay tuned en volg ons ook via social media. Zo mis je nooit meer wat!

volg ons op social media