Skip to content

Fodmap Restaurants

Buikpijnvrij (uit) eten wordt weer normaal! Alle Fodmap Restaurants die zijn aangesloten bij het Fodmappers Concept beloven dat. Aan jou. Het enige wat jij vooraf hoeft te doen, is even bellen. Bekijk de restaurants hieronder en reserveer rechtstreeks via hun persoonlijke pagina. Wel zo makkelijk!

Over Fodmap Restaurants

Ken je dat moment nog… Dat je spontaan besloot om aankomend weekend uit eten te gaan? En dat je vooraf de hele menukaart al had doorgespit, omdat je precies wist wat voor lekkers je ging eten? Voor een hele boel mensen is dit hoe uit eten gaan werkt. Maar voor Fodmappers is dat een ander verhaal. 

Eten volgens het Fodmap Dieet vraagt continu om alertheid. En een beetje hulp daarbij is fijn! Voordat restaurants een Fodmap Restaurant zijn geworden, hebben ze een belofte gedaan. Die hulp, gaan zij jou namelijk bieden. 

Oprechte aandacht

Door vooraf even te bellen naar het Fodmap Restaurant van jouw keuze, kun je jouw dieetwensen kenbaar maken. Het restaurant weet van het dieet en stelt je een paar vragen om een beeld te krijgen van jou, als Fodmapper. 

Op basis van die info gaan ze voor je aan de slag. Sommige Fodmap Restaurants hoeven nog maar weinig aan te passen, anderen gaan speciaal voor jou boodschappen doen. Gewoon, omdat ze vinden dat ook jij buikpijnvrij uit eten moet kunnen!

Zorgeloos uit eten

Op de avond van je reservering kun je zorgeloos aanschuiven bij het Fodmap Restaurant naar keuze. Misschien heb je vooraf al overlegd met de chef, misschien laat je jezelf wel verrassen. Hoe dan ook: aan het eten zal het niet liggen!

Geniet van een buikpijnvrije avond uit. Ontspan. En als je achteraf hebt genoten, laat het ons dan weten door @FodmappersConcept te taggen. Jij blij, wij blij!

Disclaimer: na de eliminatiefase is het Fodmap Dieet voor iedereen anders. Jij bent de enige die precies weet wat je wel en niet kan verdragen. Vertrouw je iets niet? Check het dan nog een keer! Onze Fodmap Restaurants houden overal rekening mee, maar indien het onverhoopt toch misgaat is het Fodmappers Concept daarvoor niet aansprakelijk.

volg ons op social media