Skip to content

Over ons

Weer een avond uit eten, weer een avond geen rekening gehouden met het Fodmap Dieet. Doodziek op de bank. De hele. nacht. door. De maat was vol! Dat kon anders. Er moesten en zouden restaurants komen waar ze wél vanaf moment 1 weten wat het Fodmap Dieet is. En dat het geen hype, maar een medisch dieet is, dat je niet voor de lol volgt.

Zo is het Fodmappers Concept ontstaan. Het is een idee dat al maandenlang door mijn hoofd spookte. Door de juiste coaching van Stichting Pak An (en een trap onder m’n kont op z’n tijd…) raakte het Fodmappers Concept in een stroomversnelling. En zie hier: een schitterend platform waarmee ik hoop alle Fodmappers in Nederland te helpen. Een hart onder de riem te steken. En weer te laten genieten!

Liefs Melinda

fodmap dieet buikpijnvrij
melinda thomas oprichter fodmappers concept

Dankbaar voor Fodmappers Concept

Ik ben boven trots, vooral dankbaar. Dankbaar voor alle hulp bij het opzetten en het tot een succes maken van het Fodmappers Concept.

Voor eerder genoemde Stichting Pak An en in bijzonder coach Linda Commandeur. Voor haar netwerk, advies en enthousiasme. Maar ook voor Björn Massop van HIM+ en Boet Berendsen van Bistro de Olliemölle die vanaf het begin geloofden in het Fodmappers Concept. Voor mijn APC collega Thomas Wansink die hielp met de meetbaarheid van de site. En voor mijn lieve vriendin Lorain Schotpoort van JAA studio, die het fantastische logo heeft ontworpen.