Skip to content

Partner worden

Je kookt in een restaurant, helemaal volgens het Fodmap Dieet. Misschien ben je wel de eigenaar van dat restaurant. Of je wil graag beginnen met koken volgens het Fodmap Dieet, maar weet nog niet zo goed waar je moet beginnen. In welke situatie je ook zit: bij het Fodmappers Concept ben je aan het goede adres! Op deze pagina leggen we je uit hoe je gratis partner kunt worden. 

Fodmap chocolade cake

Fodmappers Concept x JIJ

Er zijn twee belangrijke dingen die centraal staan bij een partner van het Fodmappers Concept: begrip en support. Je hebt begrip voor het Fodmap Dieet en snapt wat de medische achtergrond ervan is. Daarnaast wil je iedere Fodmapper supporten met een buikpijnvrije omgeving. 

Dus of je nu een kok, chef-kok, gastheer, gastvrouw, eigenaar of manager in de horeca bent: wij zoeken jou! Vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan en we leggen je uit wat het Fodmap Dieet precies is, met welke producten je nog steeds heel lekker kunt koken en hoe jij jouw restaurant kunt aansluiten.

Is het echt gratis?

Ja, yes, si! Partner worden is kostenloos. Waarom? Omdat het Fodmappers Concept vindt dat iedereen buikpijnvrij (uit) eten moet kunnen. En als jij dat ook vindt, maken we de wereld samen een stukje mooier. Een gratis partnership verlaagt de drempel om je aan te sluiten. Daardoor hopen we snel te groeien en nog meer Fodmappers te kunnen helpen. Door heel Nederland!

Fodmap eten klaarmaken
Fodmap proof uit eten

Zij gingen je voor

Tja we zullen je vast verklappen: je bent niet meer de eerste. Maar dat is alleen maar mooi! Dat wil zeggen dat het Fodmappers Concept groeit en dat horeca ondernemers de toegevoegde waarde ervan zien. Ons aanbod blijft groeien en we zijn trots op iedereen die het Fodmappers Concept een warm hart toedraagt. Al die partners verzamelen we op onze Fodmap Restaurants pagina. 

volg ons op social media